Analyse av en lesbisk kveld ute

Bakgrunn: Momma er et sted som ofte blir nevnt av Sara og andre flater. Det er imidlertid få strukturerte studier på dette området. En gjennomgang av litteraturen i området viser at Sara noen ganger henger på Momma, og at hun synes fornøyd med den.

Formål: Formålet med denne studien er å få en forståelse for og innsikt i hvordan en kveld på Momma kan se og diskutere de underliggende mekanismene som bidrar til kveldens utvikling.

Metode: Et besøk til Momma er en kompleks aktivitet som involverer mange forskjellige aktiviteter og kontakter, og for å gi så stort et bilde som mulig av det studerte området, har en kvalitativ metode blitt brukt. Metoden som brukes i studien er deltakende observasjon. Feltnotater er laget i form av notater på mobilen.

Resultat og diskusjon: Kvelden begynte med et bassengspill hvor det viste seg at det er lesbisk å være god i biljard. Kompleksiteten i dette kravet kan imidlertid illustreres av det faktum at jeg lyktes bedre enn Sara. Det viste seg at jeg hadde en tendens til å hoppe rundt mer enn de andre ved anledninger jeg klarte å få i gode humper.

En av informantene snakket om biljardspillet: “Du trenger ikke alltid å gå rett til hullet”. I løpet av biljardspillet viste funnet “du ser fast fast” seg for å være et lesbisk kompliment. Under aktiviteten viste noen av informantene en tendens til å takle tap, som ble vist i sint uttrykk, for eksempel: “Tar du meg, jeg tar deg og de ti ganger vanskeligere” Etter biljardspillet fulgte en tur, hvor innsiktet “det ikke lyver hvis man samtidig sier sannheten i hodet” ble presentert. Promenaden endte på bussen, og det viste seg også at flåtene kan deles inn i tre kategorier. Karakteristisk for togflakkene er at de liker tog mens de samfunnsmessige flyter er sosialarbeidere. Andre flators er sortert i kategorien “andre”.

En informant presenterte senere følgende analyse av tregulvene: “Togflorister er som senterpartier, de er litt diffuse som de egentlig er, men de er fortsatt en ganske betydelig del”.

På Momma ble det klart at alle informantene søkt å sitte med ryggen mot veggen. Årsaken til dette var at dette letter spanjeren. En annen fellesnevner var at informantene alle sendte sømene riktig før kvelden.

Informatørene påpekte i fellesskap at: “For å unngå å ligge ned, tar de seg stygge truser, ikke la dem rense hjemme og ha flekkede negler. Hvis noen fremdeles plukker opp en, svarer du “du ser bra ut, men ikke i kveld.” “Da jeg spurte om valg av egnet drikke, viste det seg at ulike ølarter vanligvis går hjem, og at avhengig av målgruppen, flaskeøl eller en stor sterk å streve etter. Informatørene påpekte imidlertid at “du må være komfortabel med drikken din, ellers kan du ikke lyve”. Da diskusjonen viste at Noomi Rapace skulle avvike, kunne en økende glede av informantene bli observert.

Kvartal over en ble plutselig veldig tom i rommet, som viste seg å være fordi Momma stenger klokken en. På Slussen gikk informantene i forskjellige retninger. En analyse av resultatene viser at besøket til Momma er en komplisert aktivitet som inneholder flere dimensjoner, alt fra spikerarkivering til treningflak.

Det er klart at de ulike dimensjonene til emnet trenger videre studier. Noen eksempler på spørsmål som må besvares, er for eksempel hvorfor jeg klarte billiet bedre enn flere av de deltakende flattene, og hvordan det skjedde at Sara, til tross for flathet, drakk hvitvin mens jeg selvfølgelig valgte en stor sterk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *